? Inschrijven
dubai.png

Inschrijven

Oké dan, je bent eruit. Je wilt je graag aanmelden bij Stage in Dubai. Super en alvast van harte welkom! Maar hoe werkt het nu verder?

Dit is je eerste stap naar een fantastische stage in Dubai. Allereerst willen we je verzoeken om ons aanmeldformulier hieronder in te vullen. Neem hiervoor de tijd.

Nadat wij deze hebben ontvangen doen wij een “QuickScan”, dit wil zeggen dat wij doormiddel van je verzonden documenten inschatten of de kans op een stageplaats groot is. Wanneer dit zo ontvang je een vrijblijvend voorstel. Ga je hiermee akkoord, stellen we een overeenkomst op en gaan we meteen voor je aan de slag! Zo sturen we je een aantal opties van bedrijfsprofielen waarvan wij denken dat deze aansluiten bij jouw stage-interesse, organiseren we sollicitatiegesprekken via Skype en assisteren en/of regelen we de verdere procedure vanaf het moment dat je er klaar voor bent (afhankelijk van het stagepakket dat je kiest)! Ook krijg je een vast contact binnen Stage in Dubai.nl en overspoelen we je met alle info die je nodig hebt. Wees gerust, we zorgen er voor dat je niet alleen komt te staan!

Het invullen van het inschrijfformulier mag zowel in het Engels als in het Nederlands. De gevraagde bestanden bij onderdeel 3; Motivation, Photo & Resume, ontvangen wij graag in het Engels. Probeer het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Heb je nog niet alle informatie, dan is dat geen probleem. Na het invullen zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.