? Thuisblijvers

Thuisblijvers

Uw zoon/dochter, vriend/vriendin, collega of studiegenoot heeft de keus gemaakt en vertrekt binnenkort naar die "zandbak".

Wij snappen heel goed dat dit even niet leuk voor u is, maar toch willen wij u geruststellen dat hij of zij bij ons in goede handen is! Wij zijn namelijk tot andere bemidhdelingsbureus lokaal gevestigd en werken alleen in het land van bestemming. Dit betekend dus dat al onze medewerkers, die tevens Nederlands zijn, allemaal in Dubai wonen. Daarom stopt onze service niet bij de Nederlandse grens. Aller eest komen onze studenten op een goede plaats terecht die door ons gecheckt is. Daarnaast zijn wij altijd dichtbij in geval van problemen of andere onenigheden.

Dubai is tevens een van de veiligste steden ter wereld en laat onze eigen hoofdstad en andere steden uit Nederland en Europa ver achter zich. Er kan natuurlijk altijd wat gebeuren, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar voor die gevallen is er altijd iemand in de buurt, stage gerelateerd of niet, wij zijn er voor onze stagiaires. En dat geeft u vast een fijn gevoel.

contact bij een noodsituatie

Als ouders & verzorgers, vriend of vriendin van de stagiair bent u altijd in de gelegenheid contact met ons op te nemen. Wij vragen u wel waarde te hechten aan het gebruik van ons noodnummer. Dit nummer heeft de stagiair van ons ontvangen met het verzoek aan u door te geven zodat u het kunt gebruiken in geval van nood.

Heeft u geen gegevens ontvangen, vraag hier dan alsnog om. Of bel ons op het reguliere nummer: +971 55 205 6599 

Wanneer er een vervelende situatie voorkomt, kunt u altijd eerst contact opnemen met het team van Stage in Dubai.nl. Wij kunnen er voor zorgen dat wij bij de stagiair zijn wanner u contact opneemt, zodat hij/zij gelijk opgevangen kan worden wanneer dit nodig is en eventueel het stagebedrijf op de hoogte kunnen stellen.

Voordat de stagiair naar Dubai vertrekt vragen wij hem/haar een contact persoon op te geven in geval van een calamiteit. De stagiair is zelf verantwoordelijk om de juiste gegevens bij ons te bezorgen. Wanneer er iets veranderd is kunt u altijd een email sturen met de nieuwe of juiste gegevens. Wij zullen dit dan verwerken in ons systeem.

Zoals wij net al schreven is Dubai een prachtig en vooral een veilig land. Toch willen wij u op de hoogste stellen van deze mogelijkheden, al is Dubai maar 6 uurtjes vliegen, in een noodsituatie is contact erg belangrijk.