Nisrine

Nisrine is een 22-jarige "Commerciele Economie" studente aan de Hogeschool Saxion in Enschede. Een aantal weken geleden is zij naar Dubai gekomen voor haar eerste buitenlandse stage ervaring.


Bij de opleiding Commerciele Economie krijgen wij de mogelijkheid om een stage in het buitenland te doen. Omdat Dubai mij altijd al heeft aangesproken dacht ik dan ook meteen om een stage in Dubai te lopen. Maar om deze stap echt door te zetten, heb je wel veel lef nodig. Ik ben nog nooit zo lang van huis en familie geweest. Toen de deadline vanuit mijn school in zicht kwam heb ik de knoop doorgehakt en Stage in Dubai.nl ingeschakeld, aangezien last minute zelf een stage regelen geen optie meer was.

Toen ik mij had aangemeld via de website, was ik in het begin nogal angstig of ik wel een geschikte stageplek toegewezen zou krijgen binnen een korte tijd. Nadat ik een medewerker van Stage in Dubai.nl had gesproken, begon ik er meer vertrouwen in te krijgen dat het zou lukken. Stage in Dubai.nl heeft goede inzet getoond en ervoor gezorgd dat ik bij een leuk stagebedrijf terecht ben gekomen.

Nadat ik het sollicitatiegesprek met het bedrijf had gehad was ik helemaal enthousiast en kon niet wachten om mijn Dubai-avontuur te beginnen! Ik was aangenaam verrast toen ik hoorde dat ik bij een Nederlands bedrijf stage zou gaan lopen in Dubai, dit vond ik erg leuk en bijzonder. De opdrachten die ik bij het stagebedrijf krijg zijn zeer uitdagend, vooral omdat alles nu in het Engels is en je best veel verantwoordelijkheid krijgt. Dit is in het begin wel spannend, maar ik ben tenslotte naar Dubai gekomen om te leren en mezelf te ontwikkelen!

Ik probeer optimaal te genieten van mijn tijd in Dubai, want voor je het weet zijn de 5 maanden alweer voorbij! Ik ben blij dat ik Stage in Dubai.nl heb ingeschakeld, zonder hen was het mij waarschijnlijk niet gelukt om een stageplek te vinden binnen een korte tijd. Stage in Dubai.nl heeft een breed netwerk en zet zich 100% in.silhouette face woman.jpeg

Nisrine

Commerciele Economie