Mohamed

Een aantal maanden geleden hebben wij kennis gemaakt met een 24-jarige International Business and Management student uit Groningen. Hij kwam met zijn koffer en een dosis veel lef aan in Dubai in de hoop ter plekke een stageplek te kunnen vinden. Dat ging even wat minder succesvol als gedacht. Na een maand zoeken heeft hij uiteindelijk contact opgenomen met Stage in Dubai.nl.

Ik heb de studie IBMS bewust gekozen, omdat ik van reizen en verschillende culturen houd. Een half jaar stage lopen in het buitenland is dan ook een must. Nadat ik mijn minor in Londen had afgerond wist ik dat het nu tijd was om richting het Midden Oosten te gaan. Ik heb Dubai gekozen, omdat ik geïnteresseerd ben in het bedrijfsleven in Midden Oosten. Dubai is een regionaal ‘Business Hub’ geworden en ik verwacht dat het in toekomst ook zo zal blijven.

Ik ben naar Dubai vertrokken zonder een stageplek te hebben, omdat ik dacht dat ik het gemakkelijk ter plekke kon regelen. Na een maand in het land te zijn geweest realiseerde ik mij dat het zelfstandig vinden van een stageplek toch niet zo makkelijk was als in West Europa. Ik heb Stage in Dubai.nl ingeschakeld en zij hebben binnen de afgesproken periode een uitdagende stageplek voor mij gevonden!

Stage in Dubai.nl is zeker een organisatie waar je als stagiair(e) op kunt vertrouwen, omdat de communicatie kanalen altijd open zijn (zeer belangrijk). Het bedrijf is duidelijk in wat je van hun dienstverlening kunt verwachten vanaf het eerste moment je contact met ze opneemt.

Ik heb in de paar maanden dat ik hier nu zit al veel nieuwe mensen ontmoet. Stappen vind ik erg leuk en ga vaak met mijn kamergenoten naar verschillende feestjes. Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te gaan shoppen en sporten.
 

 silhouette face man.jpeg

Mohamed

International Business and Management